2 Hoekwoningen met ertussen 2 Starterswoningen

                                                                Bouwnummers    1 t/m 4,     5 t/m 8,    15 t/m 18   en   19 t/m 22

De Hoekwoningen

De buitenste woningen zijn hoekwoningen met een parkeerplaats op eigen terrein. Als optie is er de mogelijkheid om een aanbouw te realiseren. Dit kan een garage zijn of een geïsoleerde aanbouw met een slaap- en badkamer. Ook andere opties zijn mogelijk ( zie Opties)

De topgevelwoningen hebben - zonder aanbouw - een gebruiksoppervlak van 130 m2. Met aanbouw zelfs 156 m2. De woonkamer ligt aan de tuinzijde en de open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt de mogelijkheid voor een extra kamer en veel bergruimte. Het binnen gedeelte van de warmtepomp, mechanische ventilatie en opstelruimte voor de wasmachine zijn daar ook gesitueerd. 

 

De andere hoekwoning is gelijk aan de starterswoning maar staat op een grotere kavel, de mogelijkheid van diverse opties inclusief een berging of aanbouw met slapen op de begane grond.               

De kavels variëren van circa 189 tot 231 m2 groot. Achterin de tuin staat een houten berging van 5 m2. De optionele berging van 18 m2 of een nul-trede aanbouw met slaap- en badkamer is 22 m2 groot en direct bereikbaar vanuit de woning. 

De woningen worden opgeleverd zonder keuken, wel met leidingwerk.                                                                            

De Starterswoningen

Van vier bouwblokken zijn de middelste twee starterswoningen. Ze liggen aan een autoluwe groene zone. Parkeren is direct om de hoek op een groene parkeerplaats.

De woningen hebben een gebruiksoppervlak van 119 m2 en de woonkamer ligt aan de tuinzijde en de open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt de mogelijkheid voor een extra kamer.  

Het binnen-gedeelte van de warmtepomp, mechanische ventilatie en opstelruimte voor de wasmachine zijn daar ook gesitueerd.                                                                  

De totale kavel is circa 117 m2 groot waarin achterin een houten berging van 5 m2 staat. De starterswoningen worden opgeleverd zonder keuken, wel met leidingwerk.

Ook opties zijn mogelijk bij een starterswoning tot de maximale grens van € 260.000 v.o.n.

 

indien een starterslening wordt aangevraagd dan is een keuken een verplichte eerste optiekeus.

                   Links ziet u dwarsdoorsnede van de hoekwoningen.                      Rechts van voor- naar achtergevel van de starterswoning.