2 Hoekwoningen met ertussen 4 Verandawoningen

                                                                              Bouwnummers 9A, 10A, 11A, 12A, 13A en 14A

De Hoekwoningen 

De buitenste woningen - bouwnummers 9 en 14 - zijn grotere hoekwoningen met een parkeerplaats op eigen terrein. Als optie is er de mogelijkheid om een aanbouw te realiseren. Dit kan een garage zijn of een nultrede aanbouw met een slaap- en badkamer.

 

De woningen hebben - zonder aanbouw - een woonoppervlak van 128 m2. Met aanbouw zelfs 156 m2. De woonkamer ligt aan de tuinzijde en de open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Naar de zolder loopt een vaste trap en daar is de mogelijkheid voor een extra kamer en veel bergruimte. Het binnengedeelte van de warmtepomp, mechanische ventilatie en opstelruimte voor de wasmachine zijn daar ook gesitueerd.   

De totale kavel is circa 260 m2 groot met een achtertuin met een oppervlak van 115 m2. In deze tuin kan op eigen terrein worden geparkeerd.        

De optionele garage van 20 m2 of aanbouw van 28 m2 groot is direct bereikbaar vanuit de woning. Achterin de tuin staat een houten berging van 5 m2.

 

De Veranda-woningen

De middelste 4 woningen - bouwnummers 10, 11, 12 en 13 -  zijn eengezinswoningen met aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning een veranda van 2 meter diep. Deze veranda's liggen aan de zonzijde en vormen dus naast een overdekt ''buitenterras'' ook een ''zonnescherm'' voor de woonkamer.

 

De woningen hebben een woonoppervlak van 109 m2 en de woonkamer ligt aan de tuinzijde en de open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Naar de zolder loopt een vaste trap en biedt de mogelijkheid voor een extra kamer en veel bergruimte.  Het binnengedeelte van de warmtepomp, mechanische ventilatie en opstelruimte voor de wasmachine zijn daar ook gesitueerd.   

De totale kavel is 140 m2 groot met een tuin van ruim 11 meter diep waarin achterin een houten berging van 5 m2 staat.

De bewoners van deze woningen parkeren hun auto direct om de hoek op een groene parkeerplaats.