2 Hoekwoningen met ertussen 2 Starterswoningen

                                                                Bouwnummers    1 t/m 4,     5 t/m 8,    15 t/m 18   en   19 t/m 22

De Hoekwoningen

De buitenste woningen zijn grotere hoekwoningen met een parkeerplaats op eigen terrein. Als optie is er de mogelijkheid om een aanbouw te realiseren. Dit kan een garage zijn of een geïsoleerde aanbouw met een slaap- en badkamer.

De woningen hebben - zonder aanbouw - een woonoppervlak van 128 m2. Met aanbouw zelfs 156 m2. De woonkamer ligt aan de tuinzijde en de open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt de mogelijkheid voor een extra kamer en veel bergruimte. Het binnengedeelte van de warmtepomp, mechanische ventilatie en opstelruimte voor de wasmachine zijn daar ook gesitueerd.                 

De kavels variëren van circa 185 tot 260 m2 groot. Achterin de tuin staat een houten berging van 5 m2. De optionele garage van 20 m2 of een nultrede aanbouw met slaap- en badkamer is 28 m2 groot en direct bereikbaar vanuit de woning. 

De woningen worden opgeleverd zonder keuken, wel met leidingwerk.                                                                            

 

De Starterswoningen

Van vier bouwblokken zijn de middelste twee woningen starterswoningen. Ze liggen of aan een autoluwe groene zone of aan het voet- en fietspad richting het dorp. Parkeren is direct om de hoek op een groene parkeerplaats.

De woningen hebben een woonoppervlak van 98 m2 en de woonkamer ligt aan de tuinzijde en de open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt de mogelijkheid voor een extra kamer en veel bergruimte.  Het binnengedeelte van de warmtepomp, mechanische ventilatie en opstelruimte voor de wasmachine zijn daar ook gesitueerd.                                                                  

 

De totale kavel is circa 120 m2 groot waarin achterin een houten berging van 5 m2 staat.

De starterswoningen worden opgeleverd met een eenvoudig keukenblok dat door de kopers eventueel na oplevering kan worden vervangen door een keuken naar keuze.

 

                   Links ziet u dwarsdoorsnede van de hoekwoningen.                      Rechts van voor- naar achtergevel van de starterswoning.