Alle voorgevels van de 22 woningen van de eerste fase

Als u vanaf het dorp met de fiets of lopend het buurtje inkomt over het voet- en fietspad langs de begraafplaats, ziet u deze voorgevels .                           Twee woningblokken van vier woningen met de bouwnummers 1 tot en met 8 en rechts de zijgevel van bouwnummer 9.

Aan de andere zijde, langs de groene zone, staat een zelfde rij woningen. Bouwnummers 15 t/m 22 en de zijgevel van bouwnummer 14.

Op de volgende pagina's van deze website kunt u de woningplattegronden van deze woningen bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder links staat een rij van zes woningen als eerste mogelijkheid voor het bovenste blok. Dit zijn twee hoek-woningen en een viertal tussenwoningen met Veranda aan de voorzijde (zonkant). De hoekwoningen hebben de mogelijkheid van een garage of aparte nultrede aanbouw. Het betreft bouwnummers 9A t/m 14A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder rechts staat een rij van vijf woningen van 6,6 meter breed als tweede mogelijkheid voor het bovenste blok. Alle vijf woningen hebben op de begane grond een slaap- en badkamer. De hoekwoningen hebben een dakuitbouw en de mogelijkheid van een garage of aparte nultrede aanbouw. Dit betreft bouwnummers 9B t/m 13B.